Page content

Over Van den Broek en Partners

Waarom doen we wat we doen?

Mensen die werken vanuit hun talent zijn gelukkiger én presteren aanzienlijk beter. Daarom werken wij dagelijks vol passie aan onze missie: het optimaal benutten van talent en daardoor organisaties succesvoller maken.

Hoe doen we dat?

model-borging-analyse-advies-en-uitvoeringDoor te willen begrijpen wat er echt aan de hand is en dus de urgentie, uitdaging of ambitie vast te stellen. Vanuit dit vertrekpunt geven we samen het ontwikkeltraject vorm aan de hand van de volgende 4 fases: analyse, advies, uitvoering en borging.

Wat doen we precies?

Wij bieden geïntegreerde trajecten met diverse oplossingen, zoals advies, training, coaching en opleiding. Dit doen we op de thema’s HR, Leiderschap, Teamontwikkeling en Persoonlijke ontwikkeling. Hierbij geloven we sterk in de transitie van oude, hiërarchische en op macht georiënteerde structuren naar nieuwe, platte en flexibele organisatievormen waarin het benutten van talent centraal staat.

Wie zijn wij?

Wij zijn advies- en trainingsbureau Van den Broek en Partners. En we heten niet voor niets zo. We opereren vanuit een breed netwerk van professionals, ieder met hun eigen expertise en één been in het bedrijfsleven. Hiermee zijn we verzekerd van inzicht en kennis over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied, beschikken we altijd over the right (wo)man for the job en spreken we de taal van de klant. Zo dragen we bij aan jouw resultaat!

Wat zeggen anderen over ons?

Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Op Springest, vergelijkingsplatform voor opleidingen, worden onze opleidingen gemiddeld met een 8,4 beoordeeld!

Jouw ontwikkelvraagstuk met onze adviseurs bespreken?

Bel dan nu met 020 – 301 13 14 of vul hieronder jouw contactgegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.