Ben jij een startende HR Adviseur of ben je office manager en kom je steeds vaker in aanraking met het HR vak? Of wil jij als HR professional meer van toegevoegde waarde voor jouw organisatie zijn? De opleiding HR Adviseur biedt jou de juiste basis en brengt je helemaal op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het dynamische HR vakgebied. Wil je weten wat de opleiding HR Adviseur jou en je werkgever oplevert? Lees dan snel verder!

In acht dagen word jij tot professioneel HR adviseur opgeleid. Je kent de belangrijkste HR instrumenten en weet hoe je ze succesvol in jouw organisatie inzet. Je leert wat er van jou als HR adviseur wordt verwacht. Daarnaast ga je aan de slag met het professionaliseren van jouw advies- en gespreksvaardigheden. Hiermee stelt deze opleiding jou in staat om als volwaardig HR adviseur actief bij te dragen aan:

  • Het verlagen van het verzuimpercentage.
  • Het optimaliseren van de performance management cyclus.
  • Het binnenhalen van de juiste talenten, met slimme werving en selectie.
  • Het in kaart brengen van HR Analytics en HR ken- en stuurgetallen.
  • Het behouden van goede medewerkers en het verhogen van de prestaties door talentmanagement.

Een praktische HR opleiding op HBO niveau

Kortom, wil jij investeren in jouw employability als HR professional en ben je op zoek naar een praktische HR opleiding op HBO niveau? Dan is de opleiding HR Adviseur, gegeven door ervaren HR experts uit de praktijk, wat voor jou! Download rechts op deze pagina gratis de brochure voor meer informatie over de inhoud van het programma, de trainers en praktische zaken.

Module 1 - De meerwaarde van het HR vak

Module 2 - Personal branding

Module 3 - Performancemanagement

Module 4 - Verandermanagement

Module 5 - Werving en selectie

Module 6 - HR analytics

Module 7 - Advies- en gespreksvaardigheden

Module 8 - Talentmanagement


De investering voor deze opleiding: € 3.975,- (Inclusief studiemateriaal en arrangementskosten. De opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw, de arrangementskosten zijn exclusief btw).

Hoogste score op Springest!

Lees >>> hier de ervaringen van oud-deelnemers!

Download de brochure over onze opleiding HR Adviseur

Hoogste score voor HR Adviseur opleidingen op Springest!

Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen, mede omdat de trainers stuk voor stuk experts van niveau zijn.” – Léon Frantzen, group HR officer bij ATC Group.

Er is een goede verdeling tussen praktijk en theorie. Met name de praktijkoefeningen adviesvaardigheden en werving en selectie waren erg leerzaam.” – Floor Jansen, HR Adviseur bij PostNL.