Ben jij als leidinggevende of HR professional binnen jouw eigen organisatie bezig met of verantwoordelijk voor teamontwikkeling? Dan is deze masterclass wat voor jou! In één dagdeel leer jij wat er nodig is om van een groep mensen een zelforganiserend, high performance team te maken!

Waarom met teamontwikkeling aan de slag?

In een dynamische wereld met ontwikkelingen die zich in rap tempo opvolgen, is het voor jouw organisatie van cruciaal belang om op continu veranderende marktomstandigheden en klantwensen te kunnen inspelen. Dat vraagt om zelforganiserende, high performing teams. Uit onderzoek blijkt echter dat slechts 10% (!) van alle afdelingen in Nederland zich zo’n team mag noemen en het volledige potentieel van zijn medewerkers benut.

De kans is dus groot dat jij tot die resterende 90% behoort…

Wat ga je tijdens deze masterclass doen?

Tijdens deze masterclass nemen wij jou mee in het proces van teamontwikkeling en de fases die een afdeling doorloopt om een zelforganiserend, high performing team te worden. Daarnaast ga je aan de slag met één van de belangrijkste kenmerken van teamontwikkeling: het kennen en benutten van elkaars talenten om zo tot optimale prestaties te komen.

Daarom word je voorafgaand aan de masterclass uitgenodigd voor de online talententest het Octogram: een wetenschappelijk onderbouwde test, gebaseerd op het concurrerende waardenmodel van Quinn, die inzicht in jouw talenten en voorkeurstijlen geeft. Deze talententest wordt in een individuele voorbespreking voorafgaand aan de Masterclass met jou doorgenomen.

Na de masterclass teamontwikkeling

  • Begrijp je de noodzaak van teamontwikkeling
  • Heb je inzicht in de verschillende fases van teamontwikkeling
  • Heb je inzicht in je eigen talenten en voorkeurstijlen
  • Begrijp je de waarde van elkaars talenten kennen en benutten

Download de brochure over de Masterclass Teamontwikkeling!

Gratis deelname!*

*exclusief voor leidinggevenden en HR professionals die zich binnen hun eigen organisatie bezig houden met of verantwoordelijk zijn voor teamontwikkeling.

(max. 3 deelnemers/organisatie)

Schrijf je in voor onze masterclass op donderdag 6 december 2018!