Performance management is het instrument om te zorgen voor goede resultaten van medewerkers en de organisatie. Centraal staat hoe de individuele kwaliteiten van de medewerker kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Als organisatie doe je er goed aan je niet alleen af te vragen waar je naartoe wilt (visie) en hoe je dat gaat bereiken (strategie), maar ook welk talent daarvoor nodig is. Welke talenten zijn er al in huis , welke talenten moeten nog worden ontwikkeld en op welke resultaten stuur je? En hoe kun je medewerkers het beste inzetten op hun kwaliteiten?

Enerzijds hou je je als (lijn)manager dus vooral bezig met het beheersen, stimuleren en meetbaar maken van de productiviteit van medewerkers. De organisatiedoelen staan hierbij voorop. Anderzijds ben je je ervan bewust dat de ontwikkeling van medewerkers net zo belangrijk is en investeer je in het welzijn en in het gemotiveerd en betrokken houden van medewerkers.

Tijdens deze masterclass:

  • Leer je hoe je Performance Management en Talent Development kunt combineren om nog betere bedrijfsresultaten te boeken.
  • Krijg je inzicht in waar je organisatie nu staat en hoe je medewerkers kunt laten doen waar ze goed in zijn.
  • Leer je hoe je een win-win situatie kunt creĆ«ren: het benutten van talenten in je organisatie en het realiseren van de doelen van de organisatie.

Data en locaties

  • donderdag 26 september 2019: geannuleerd
  • donderdag 31 oktober 2019: EBC Amsterdam, Keizersgracht 62-64 Amsterdam (nog 11 plaatsen beschikbaar)
  • dinsdag 19 november 2019: Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322 Eindhoven (nog 5 plaatsen beschikbaar)

Inschrijven


Gratis deelname!

Deelname aan deze masterclass is gratis en exclusief bedoeld voor (lijn) managers en HR-professionals die als doel hebben om in 2019 het Performance Management Systeem aan te passen.

Download de brochure over de Masterclass Performance Management en Talent Development