Page content

E-book Waarderend Vernieuwen

Gert van Grunsven en Rob Severens nemen je in dit gratis e-book mee in de theorie en toepasbaarheid van deze bij HR gesprekken veelgebruikte methode, waarbij je leert te kijken naar wat een medewerker al goed doet en kan en hoe je dit nog beter kunt inzetten om aan de afdelings- of organisatiedoelstellingen bij te dragen.

E-book Het Nieuwe Beoordelen

Het nieuwe beoordelen gaat over sturen op talent, in plaats van over afvinklijstjes die vooral benadrukken wat er niet goed gaat. Immers, sturen op talent resulteert in betere prestaties. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Met dit e-book van Rob Severens en Gert van Grunsven krijg je inzicht in wat Appreciative Inquiry is en hoe je dit toepast tijdens de verschillende gesprekken in de HR cyclus.

E-book Het Octogram

Mensen komen het beste tot hun recht wanneer zij op hun talenten worden ingezet. Daarom is het belangrijk om te weten over welke talenten mensen beschikken en hoe je deze als organisatie het beste kunt inzetten. Mensen die op hun talenten worden ingezet zijn namelijk gelukkiger, effectiever en productiever en de kans op verzuim en verloop wordt kleiner.

Moeite met kiezen of wil je grotere stappen?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb een specifiek ontwikkelvraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.