Loop je vaak tegen situaties aan waarin je effectiever wil zijn? Zijn er bepaalde competenties die je verder wil ontwikkelen? Of heb je hulp nodig bij het vormgeven van je loopbaan? Dan is individuele coaching echt wat voor jou!

Bij individuele coaching draait het om jouw motivatie. Jij bent en blijft eigenaar van het coachingsvraagstuk. Coaching werkt immers alleen als jij er voor kiest om te willen veranderen. Tijdens een intakegesprek wordt daarom niet alleen bepaald waar jij aan gaat werken, maar ook of er voldoende wederzijds vertrouwen is om jou dichterbij je doel te brengen. Download de brochure voor meer informatie over individuele coaching.

De resultaten van een individueel coachingstraject zijn afhankelijk van de gestelde doelen. Maar om je een idee te geven van de resultaten kun je hieronder een aantal ervaringen lezen.

  Download de brochure over Individuele Coaching!


  Ervaringen van deelnemers

  "Door coaching ben ik me meer bewust geworden van het effect van mijn gedrag op anderen. Daardoor is de samenwerking met mijn collega’s gemakkelijker geworden en sterk verbeterd."


  "Door steeds meer van ‘buiten naar binnen af te pellen’ hebben de coachingssessies mij zelfvertrouwen en stevigheid gebracht. Dank je wel Van den Broek en Partners!"


  "Als salesmanager heb ik essentiële stappen gezet in samenwerken en tonen van daadkracht. Dat betekende loslaten van de controle. Dat kon ik niet alleen. Met mijn coach heb ik de moed gehad om uit mijn comfortgedrag te stappen. Dat was het begin van verandering én resultaat."

  Wil je meer weten over wat een coach voor jou kan betekenen?

  Heb je vragen over individuele coaching? En wil je weten of jouw doel door coachingsgesprekken kan worden behaald?

  Neem direct contact met ons op!