Bestuurders verwachten van HR dat zij de rol van partner in business pakt en op strategisch niveau aan de organisatiedoelen bijdraagt. Het werven, ontwikkelen en behouden van talent met performance management, talentmanagement, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid is hierin cruciaal.

HR en performance management

Performance management is hét instrument om te zorgen voor goede resultaten van medewerkers en de business. Vroeger draaide dat allemaal om macht, controle en volgzame medewerkers. Vandaag de dag gaat het over het ontwikkelen van talent. Wij adviseren je graag over wat HR kan doen om performance management optimaal in een organisatie te faciliteren.

TIP: bekijk ook onze incompany workshop Het Nieuwe Beoordelen!

HR en talentmanagement

HR speelt een belangrijke rol in de talentontwikkeling van medewerkers in organisaties. Ons uitgangspunt is dat iedereen talent heeft en dat het investeren in dit talent zorgt voor betere resultaten, een hogere medewerkerstevredenheid, een lager ziekteverzuim en meer betrokkenheid. Wij adviseren je graag over wat HR kan doen om het menselijk potentieel optimaal te benutten.

TIP: Volg onze gratis Masterclass Performance Management en Talent Development!

HR en strategische personeelsplanning

In de dynamische wereld van vandaag wordt strategische personeelsplanning een steeds belangrijker onderwerp. Het binnenhalen van de juiste mensen op het juiste moment en deze op hun talent inzetten, daar gaat het om. Wij adviseren je graag over wat HR kan doen om optimaal op de strategie van de business aan te sluiten en voldoende wendbaar te zijn.

HR en duurzame inzetbaarheid

Vitaal, gezond en bevlogen van toegevoegde waarde zijn, vandaag én in de toekomst, is de kern van duurzame inzetbaarheid. Aan HR de schone taak om medewerkers te helpen anticiperen op outplacement, reorganisaties en andere veranderingen die effect op hun loopbaan hebben. Wij adviseren je graag over wat HR kan doen om duurzame inzetbaarheid vorm te geven.

HR als partner in business

Steeds vaker worden administratieve HR taken geautomatiseerd of uitbesteed aan derde partijen. Hierdoor kan HR zich op bovenstaande, strategische HR thema's richten om zo gesprekspartner van het management te worden en echt impact op de organisatie te hebben. Wij begeleiden jouw HR afdeling graag in het verwezenlijken van de transitie naar HR Business Partner.

TIP: lees ook deze case over de transitie naar strategisch partner in business!

Op basis van jullie ontwikkel- en prestatiedoelen een maatwerkprogramma laten samenstellen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.