Wil jij de stap van HR professional naar beleidsbepalend en strategisch HR Business Partner maken? En wil je leren hoe je de toegevoegde waarde van het HR beleid goed onderbouwt? Deze opleiding brengt jou op het niveau om vanuit HR(M) strategisch aan het realiseren van de organisatiedoelen bij te dragen. Wil je weten wat de opleiding HR Business Partner jou en je werkgever precies oplevert? Lees dan snel verder!

In acht dagen word jij tot strategisch HR Business Partner opgeleid. Je verdiept jezelf in de cruciale, strategische HR(M) thema’s en je gaat aan de slag met het professionaliseren van jouw strategische kennis en advies- en gespreksvaardigheden. Met deze professionele ontwikkeling ben jij als HR Business Partner in staat om:

  • De toegevoegde waarde van HR voor de organisatie te vergroten door het HR beleid en de HR portfolio aan te scherpen en bij de organisatiedoelstellingen te laten aansluiten.
  • Strategische HR(M) thema’s zoals verandermanagement, nieuwe organisatievormen, strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, performance management en HR analytics effectief in jouw organisatie te implementeren.
  • Een stevige gesprekspartner en adviseur met goede analyses en onderbouwingen voor het management/de directie te zijn.

Een strategische HRM opleiding op post-HBO niveau

Kortom, wil jij investeren in jouw employability als HR professional en ben je op zoek naar een strategische HRM opleiding op post-HBO niveau? Dan is de opleiding HR Business Partner, gegeven door ervaren HR experts uit de praktijk, wat voor jou! Download rechts op deze pagina gratis de brochure voor meer informatie over de inhoud van het programma, de trainers en praktische zaken.

Module 1 - Vergroot je impact als HR Business Partner

Module 2 - De organisatie toekomstbestendig maken

Module 3 - De strategische HR topics

Module 4 - Strategisch adviseren


De investering voor deze opleiding: € 4.950,- (Dit bedrag is inclusief studiemateriaal en arrangementskosten, maar exclusief overnachtingen. De opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw, de arrangementskosten zijn exclusief btw.)

Hoogste score op Springest!

Lees >>> hier de ervaringen van oud-deelnemers!

Download de brochure over onze opleiding HR Business Partner


Hoogste score voor HR Business Partner opleidingen op Springest!

Het tempo is prettig. Af en toe wordt met feedback de groep even op scherp gezet. Dat is erg fijn en zet mij aan het denken.” - Sharina de Heer, HRM adviseur bij TUI

De stof wordt boeiend en prikkelend besproken. Afhaken is geen optie!” - Wendy van Herwijnen, HR Business Partner bij TMG

"De opleiding HR Business Partner stelde mij in staat om in relatief korte tijd, intensief op de verschillende HR thema’s in te gaan." - Nienke Boltjes, HR adviseur bij Omroep Brabant (Bekijk hier de volledige referentie)