Met deze workshop krijg jij in één dagdeel inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpotentieel en ontdek je hoe zich dat verhoudt tot het profiel van de HR Business Partner!

HR heeft een grote slag te maken

Uit onderzoek van intermediair Expand blijkt dat strategisch Business Partner de populairste HR vacature van 2016 is. Tegelijkertijd geeft de Raet HR benchmark van 2017 aan dat slechts 5% van alle HR managers(!) vindt dat HR optimaal de rol van business partner benut. Daar heeft HR de komende jaren dus nog een grote slag te maken.

Jouw talent als vertrekpunt

Hoe ziet die rol van HR Business Partner er precies uit en wat heb jij nodig om die rol goed te kunnen vervullen? In deze workshop neemt HRD consultant Rob Severens jou mee in de strategische HR agenda en de HR rollen van Dave Ulrich.

Deelnemers aan deze workshop worden van tevoren uitgenodigd om een talententest (Octogrammeting) in te vullen. Dat is een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst, gebaseerd op het concurrerende waarden model van Robert Quinn, die inzicht geeft in jouw gedrags,- communicatie- en werkstijlen. Deze stijlen kunnen één-op-één op de HR rollen van Dave Ulrich worden gelegd. Zo krijg je op een heel praktische manier inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpotentieel als HR professional.

Na de HR Business Partner Crashcourse:

  • Begrijp je de noodzaak van strategisch HR
  • Weet je hoe de strategische HR agenda er uitziet
  • Ken je de competenties van een HR Business Partner
  • Heb je als HR professional inzicht in jouw ontwikkelpotentieel

Download de brochure over onze HR Business Partner Crashcourse!

Een nieuwe datum volgt binnenkort!