Beleidsbepalend en strategisch HR Business Partner worden?
HR Business PartnerKlik hier voor meer informatie!

Page content

Een diepe buiging voor deze toppers!

article content

Een diepe buiging voor deze toppers!

Deelnemers aan onze opleiding HR Business Partner zijn doorgaans ervaren HR professionals die rollen als senior HR adviseur, HR business partner of zelfs HR manager bekleden. Het zijn ambitieuze mensen die hun groei en ontwikkeling als HR professional serieus nemen. Net als wij. Daarom werken we bewust met kleine groepen. Zo hebben we namelijk meer aandacht voor de casuïstiek, het begeleiden van de businesscase en de persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer. Hoewel dat voor iedere deelnemer weer anders is, kan vooral dat laatste onderdeel best pittig zijn.

Je doet als deelnemer namelijk niet alleen veel kennis op over strategische HR thema’s, je leert ook jezelf als HR professional én als mens beter kennen. En dat terwijl veel deelnemers naast hun studie ook nog een drukke baan en een gezin hebben dat hun aandacht behoeft. Dus, een diepe buiging voor deze toppers die gisteren vol trots hun opleiding succesvol hebben beëindigd en binnenkort hun diploma in ontvangst mogen nemen. HR professionals die we als opleider het afgelopen half jaar stuk voor stuk verder in hun ontwikkeling mochten brengen. Het was ons een waar genoegen. Gefeliciteerd!

Op 28 maart start de nieuwe editie van onze opleiding HR Business Partner (nog slechts 2 plaatsen beschikbaar!). Ben jij benieuwd hoe anderen onze opleiding ervaren? Bekijk dan hier de referenties van oud-deelnemers! En wil je meer weten over bijvoorbeeld het programma en de trainers? Download hier de brochure met alle benodigde informatie! Voor persoonlijk opleidingsadvies kun je contact opnemen met opleidingsmanager Caroline Posthuma via 075-5202111 of cposthuma@bptraining.nl.

Comment Section

0 reacties op “Een diepe buiging voor deze toppers!

Plaats een reactie


*