Jij bent de leidinggevende van een groep mensen. Maar ben je ook onderdeel van een zelfsturend, high performance team? Als we naar de statistieken kijken, waarschijnlijk niet. Slechts één op de tien groepen is een high performance team. Hoe zit dat met jouw afdeling? Wij dagen je uit om jouw beeld door je eigen mensen en door een expert te laten valideren. De methode die wij daarvoor gebruiken is de TeamScan.

Wat is de TeamScan?

De TeamScan is een bewezen methodiek om het menselijk potentieel van jouw afdeling optimaal te benutten. Met de TeamScan krijg je op 5 kritieke succesfactoren inzicht in het functioneren van jouw afdeling en jezelf. Daarnaast krijg je inzicht in welke teamfase jullie je bevinden. Hierdoor weten jullie aan welke knoppen er moet worden gedraaid om het teampotentieel beter te benutten en tot nog betere resultaten te komen.

Wat levert de TeamScan op?

De TeamScan is een onmisbaar instrument om jou en je groep in beweging te krijgen richting een high performance team. Een high performance team kenmerkt zich onder andere door:

  • Hogere productiviteit
  • Hoge klanttevredenheid
  • Grote mate van bevlogenheid
  • Laag ziekteverzuim

Anderen over de TeamScan

"We weten nu waar we als groep staan en wat we moeten veranderen om tot een beter resultaat voor onze afdeling te komen!"

"Er was aandacht voor pijnpunten. Hierdoor zijn we als team dichter bij elkaar gekomen."

"De patronen van onze afdeling zijn nu duidelijk voor iedereen!"


Download de brochure over de TeamScan!