In een dynamische wereld met ontwikkelingen die zich in rap tempo opvolgen, is het voor jouw organisatie van belang om op continu veranderende marktomstandigheden en klantwensen te kunnen inspelen. Dat vraagt om wendbaarheid.

Nieuwe vormen van organiseren

We zien dan ook steeds meer organisaties experimenteren met nieuwe vormen van organiseren zoals agile en zelfsturing, waarin macht en controle verdwijnen en gedeeld leiderschap en vertrouwen centraal staan. Organisaties die het menselijk potentieel optimaal willen benutten en geloven in de deskundigheid van de professional. Organisaties die inzetten op het ontwikkelen van de talenten van medewerkers en dat terugzien in hun resultaten.

Een blauwdruk bestaat niet

Misschien wil jij ook wel zo'n organisatie met hoge betrokkenheid en medewerkerstevredenheid, een laag ziekteverzuim én goede prestaties. Maar waar begin je dan? Helaas bestaat er geen blauwdruk voor het agile inrichten van je organisatie of voor de transformatie naar zelfsturende teams. Wij denken daarom graag met jou mee over jullie ambitie en de benodigde randvoorwaarden om zo tot een succesvolle implementatie van nieuw organiseren te komen.

TIP: Wil jij in één dagdeel leren hoe je van een afdeling een zelforganiserend, high performance team maakt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Masterclass Teamontwikkeling!


Download de brochure over de Masterclass Teamontwikkeling!